Att cykla eller inte cykla … Det är frågan!

Är den här månadens titel ditt bästa tips … Jag hoppas det. Med det nya året som kommer mycket … precis vad cyklar i alla fall? När du fortsätter kommer du att ta reda på hur det kommer att bli

Överstiger den här månadens titel din nyfikenhet? Jag hoppas det. Med det nya året kommer massor av nya frågor, vad cyklar jag i alla fall? När du fortsätter kommer du att ta reda på hur det kommer att gynna dig och göra det lättare att gå ner i vikt och komma i form.

När de flesta startar ett träningsprogram är en av de främsta anledningarna till att de slutar bero på brist på motivation. Om vi ​​tittar vidare på detta finner vi ofta att de flesta tycker att deras program är för tunga och överväldigande. Detta är helt förståeligt. Men finns det en lösning på detta problem? Det kan du ge dig på!

Som du säkert vet, när en person inte har tränat på ett tag och är van vid en generellt stillasittande livsstil är det sista som en person behöver göra att bara “hoppa” in i ett sådant program. Bara några alternativ kan lösa det. Dessa är vanligtvis människor som har mycket stark styrka eller som har tränat tidigare. Men för dem som inte ingår i ovanstående grupp, låt mig presentera dig för cykling.

Det bästa sättet att starta ett träningsprogram är att börja med en lägre volym.

På det sättet har din kropp tid att anpassa sig och du kommer inte känna dig så benägen att ge upp. Låt mig visa dig ett exempel på detta när det gäller ett kardioprogram. Tiden kan justeras efter dina behov:

  • Vecka 1 och 2 – 20 minuter 3 gånger i veckan
  • Veckor 3 till 6 – 30 minuter 3 gånger i veckan
  • Veckor 7 till 10 – 30 minuter 5 gånger i veckan
  • Vecka 11 till 12 – 20 minuter 3 gånger i veckan

Se hur det här fungerar? De första veckorna ger din kropp och ditt sinne den tid det behöver för att anpassa sig till den nya aktiviteten du tillhandahåller. Sedan när du går framåt introducerar du en större aktivitetsnivå. Du kommer då att vara bättre rustad att ta på dig detta krav, vad det än är. Sedan när du når toppen av din aktivitet sedan spår för att undvika utbrändhet.

Om du tittar på detta avstånd kan du också få en större bild.

Eftersom de 12 veckorna kommer att hjälpa dig ganska mycket som du kan upprätthålla ett tag med veckor 11 och 12. Sedan, när du är redo att göra det igen, upprepar du bara cykeln tills du är nöjd med dina resultat.

Detsamma gäller dina matvanor. Om du vänjer dig vid att äta godis ofta räcker det inte bara, du blir galen! I stället skär bara en del till hälften, till exempel, när du är redo kan du gå till nästa steg.

De flesta experter håller med om att människor i allmänhet sätter upp mål som är för långt utom räckhåll för sig själva. Detta orsakar ofta förtvivlan. Medan åsikterna varierar, försök att förlora stabila två pund per vecka och justera därefter. Ta det hela vägen!