Cykling i München: Det bästa sättet att se staden

När du har cyklat tillräckligt, gå väldigt långsamt. Cykling bör vara ett av de bästa sätten att ta sig runt i en ny stad, eller till och med som ett nytt sätt att se en du kanske känner väl. När du besöker en plats kan det vara en ganska tröttsam promenad från en plats till en annan – men cykling är annorlunda – visst, du kanske fortfarande behöver vila, men faktum är att du kan vara bättre lämpad om du gör det på cykel. München är en utmärkt stad att delta i organiserade cykelturer och har ett företagsyrke som endast specialiserar sig på detta. Om du inte har tid att undersöka dina egna resplaner kan en concierge på ett bra hotell, som Hilton München City, definitivt ge dig den information du behöver.

Cyklar i och runt München

Även om det är möjligt att hyra en cykel och se staden när som helst kan det vara mycket lönsamt att delta i en guidad cykeltur. Liksom många av dessa specialturer hålls grupperna i en hanterbar storlek och guiderna är intelligenta och underhållande människor som verkligen kan hjälpa dig att se staden på ett sätt som du bara kan uppleva själv.

Cykling i München

Några av de stora företagen som erbjuder stadscykelturer inkluderar Mike’s Bike Tours, Radius Tours och Lenny’s Bike Tours. Var och en av dessa företag erbjuder cykeluthyrning och säkerhetsutrustning och ett komplett utbud av specialturer inklusive allt från stora platser till hemsökta byggnader, allt på engelska. Dessutom kan turer till större platser utanför München också bokas eller ordnas med en av guiderna.

Det är också möjligt att helt enkelt hyra en cykel med din egen cykel en av de många vägarna till landsbygden runt staden. I vissa fall kan cyklar levereras till ditt hotell, oavsett om det är ett vandrarhem eller Hilton München är ett bra ställe att cykla på. Cykling i en ny stad är ett roligt sätt att få banbrytande och täcka mycket mark samtidigt.